Ing. Bc. Eva Jurková

Diplomová práce

Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu

COMPARISON of COMPOSITION and UTILIZATION RATIO of MEAT of PHEASANTS and HENS in THE WILD and AVIARY BREEDING
Anotace:
Diplomová práce se zabývá masem bažantů a bažantích slepic z volné přírody a z voliérového chovu. Cílem práce je porovnání složení a výtěžnosti bažantí zvěřiny z volné přírody a voliérového chovu.
Abstract:
The thesis deals with free-range and aviary breeding of pheasant and pheasant hen meat. The aim of this work is to compare the composition and yields of free-range and aviary breeding pheasant game birds.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2014
Zveřejnit od: 2. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Jurková, Eva. Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin

Práce na příbuzné téma