Analýza procesu převedení výroby ve fázi útlumu k externímu dodavateli – Bc. Filip Novák
Bc. Filip Novák
Diplomová práce
Analýza procesu převedení výroby ve fázi útlumu k externímu dodavateli
Analysis of the process of transfer of production in phase of decline to external supplier
Anotace:
Cílem této diplomové práce byl návrh opatření proti vzniku problémů v projektech převádění výroby ve fázi útlumu k externímu dodavateli. Tato práce je rozdělená na tři hlavní části. První část obsahuje teoretické informace o dosažení požadované kvality ve výrobě, popsání životních cyklů výrobků s různými časovými křivkami průběhu a základní poznatky o převádění výroby neboli outsourcingu. V druhé části …víceAbstract:
The aim of this thesis was to propose measures against the emergence of problems in projects to transfer production in the phase of decline to an external supplier. This work is divided into three main parts. The first part contains theoretical information on achieving the required quality in production, a description of product life cycles with different time curves and basic knowledge about the transfer …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Vladimír Jurča, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Technika a technologie v dopravě a spojích / Silniční a městská automobilová doprava
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský záměr převedení výroby do sesterské společnosti
Olga Zavřelová -
Inovace technologických postupů kovoobráběcích prací a převod výroby z konvenční výroby na výrobu CNC
Věra VITOUŠOVÁ -
Návrh postupu výroby oka uchycení zadní nápravy
Tomáš Marek -
Jakost výroby, jako téma pro žáky technických středních škol
Marie Závodná -
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
Kateřina Sůkalová -
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
Adéla Kolísková -
Jakost jako kritický nástroj úspěšnosti firem v konkurenčním prostředí
Duyen Tran Thi -
Jakost v oblasti řízení pohledávek s cílem zlepšení dodavatelsko-odběratelských vztahů
Lucie Koudelková
Název
Vložil
Vloženo
Práva