Jiří NEKVAPIL

Bachelor's thesis

Vliv kořenících směsí při výrobě čerstvých kozích sýrů

Effect of spice mixture in the production of fresh goat chesse
Abstract:
Cílem mé práce bylo vyrobit čerstvé kozí sýry s kořením ve hmotě a s kořením na povrchu. Provést jejich senzorickou analýzu. Zjistit zda sýry nemají vady v chuti, vůni, konzistenci a barvě.Hodnotilo se 6 vzorků. Mezi posuzovateli byli studenti a učitelé SPŠM a VOŠ Kroměříž. Celkem bylo 11 posuzovatelů. Pro koření je typické, že dodává sýrům vůni v kombinaci s charakteristickou chutí. Na roz-díl od …more
Abstract:
The goal of my bychelor thesis was to make fresh goat cheeses with spice in material and with spice on the top. To realize sensory analysis. To recognize if there are some faults of flavor,aroma, consistency and colour.We have evaluated six patterns. The evaluator were students and teachers of SPŠM a VOŠ from Kroměříž. Completely 11 evaluators. For spice is typical, that it takes to cheese aroma in …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 5. 2011
Identifier: 21809

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

NEKVAPIL, Jiří. Vliv kořenících směsí při výrobě čerstvých kozích sýrů. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies