Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva. – Veronika PECHTOROVÁ
Veronika PECHTOROVÁ
Bachelor's thesis
Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.
The Alcohol and Carbon Dioxide Content Depending on the Extract in Particular Stages of Beer Production.
Abstract:
Cílem bakalářské práce, je seznámení se s výrobou piva, jednotlivými fázemi výroby a problematikou vzniku alkoholu a oxidu uhličitého v pivu. Dále jsou popsány jednotlivé fáze výroby, faktory a druhy kvašení ovlivňují množství alkoholu a oxidu uhličitého.Abstract:
The aim of this work is the introduction to beer production , individual production stages and issues of alcohol and carbon dioxide in beer. The description of the stages of production, and the types of factors affecting fermentation alcohol and carbon dioxide.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 8. 2012
Accessible from:: 13. 8. 2012
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PECHTOROVÁ, Veronika. \textit{Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/3vjec8/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
PECHTOROVÁ, Veronika. Obsah alkoholu a CO2 v závislosti na extraktu v jednotlivých fázích výroby piva.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.8.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 13. 8. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.