Produkty živočišného původu a jejich uplatnitelnost na farmářských trzích – Ivana TESAŘOVÁ
Ivana TESAŘOVÁ
Bachelor's thesis
Produkty živočišného původu a jejich uplatnitelnost na farmářských trzích
Food products and their marketing on farming markets
Anotácia:
Výroba i prodej živočišných produktů musí splňovat předepsaná legislativní pravidla. Výrobci, prodejci i pořadatelé jsou povinni je dodržovat. Dotazníkový průzkum byl prováděn místním šetřením v době konání trhů, telefonickým dotazováním a prostřednictvím e-mailu. Šetření bylo prováděno v Jihočeském kraji. Zaměřeno bylo na výrobce masných a mléčných potravin. Bylo zjištěno, že na farmářských trzích …viacAbstract:
The production and sale of animal products must meet the rules set out in the relevant legislation. The producers, sellers and organisers are obliged to observe the rules. The questionnaire survey was performed directly at the markets and also by phone and email inquiries. The survey was carried out in the South Bohemian region. It focused on the producers of meat and dairy products. The survey revealed …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Zverejniť od: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TESAŘOVÁ, Ivana. \textit{Produkty živočišného původu a jejich uplatnitelnost na farmářských trzích}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/3wk9wh/.
Jak správně citovat práci
TESAŘOVÁ, Ivana. Produkty živočišného původu a jejich uplatnitelnost na farmářských trzích. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 12. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Agribussines
Práce na příbuzné téma
-
Potravinářská legislativa EU a ČR a její implementace v potravinářských provozech
Michal ŘÍHA -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
Rudolf Gábor -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková -
Králičí maso - zdroj cenných výživových látek
Martin Janulík -
Finanční analýza společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a.s. z pohledu věřitele
Adam Čepec -
Finanční analýza společnosti Maso Jičín, s. r. o.
Tomáš Turek -
Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
Marie Nevrklová
Názov
Vložil
Vložené
Práva