Kateřina Nováková

Bakalářská práce

Provozní studie vybraného gastronomického zařízení

Operational study of chosen catering establishment
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo vypracování provozní studie vybraného gastronomického zařízení a jeho porovnání s konkurenčními podniky na základě několika kritérií. Analýzu současného stavu provozovny pak následují návrhy na zlepšení. Práce je strukturována do čtyř kapitol. První část se zabývá úvodem do stravovacích služeb, druhá část se věnuje analýze podmínek provozu vybraného zařízení. Třetí …více
Abstract:
The main goal of this bachelor thesis is to compose an operational study of a catering establishment and to compare the business with local competition on the basis of a set of criteria. The analysis of the current state is followed by proposals for improvement. The thesis is composed of four parts. The first part serves as an introduction to catering services, the second one analyses the operating …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 1. 2013
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jarmila Netková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/34359

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj