Kateřina Nováková

Bachelor's thesis

Provozní studie vybraného gastronomického zařízení

Operational study of chosen catering establishment
Abstract:
Cílem této bakalářské práce bylo vypracování provozní studie vybraného gastronomického zařízení a jeho porovnání s konkurenčními podniky na základě několika kritérií. Analýzu současného stavu provozovny pak následují návrhy na zlepšení. Práce je strukturována do čtyř kapitol. První část se zabývá úvodem do stravovacích služeb, druhá část se věnuje analýze podmínek provozu vybraného zařízení. Třetí …more
Abstract:
The main goal of this bachelor thesis is to compose an operational study of a catering establishment and to compare the business with local competition on the basis of a set of criteria. The analysis of the current state is followed by proposals for improvement. The thesis is composed of four parts. The first part serves as an introduction to catering services, the second one analyses the operating …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 1. 2013
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Jarmila Netková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/34359

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj