Bc. Klára TESAŘOVÁ

Diplomová práce

Monitoring vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v České republice

Monitoring selected dairy products from cow and goat milk in the Czech Republic
Anotace:
Diplomová práce pojednává o vlastnostech kravského a kozího mléka a sortimentu mléčných výrobků v České republice. Teoretická část je zaměřena na produkci a spotřebu mléka v ČR, na jeho charakteristiku a chemicko-fyzikální vlastnosti. Dále na požadavky na jakost mléka, výživovou hodnotu a nutriční aspekty pro spotřebitele. V praktické části byly referenčními metodami a použitím vysokorychlostního analyzátoru …více
Abstract:
The thesis deals with cow and goat milk properties and the range of dairy products in the Czech Republic. The theoretical part is focused on milk production and milk consumption in this country and on its characteristics and physiochemical properties as well as on milk quality requirements, its nutrition value and nutrition aspects for consumers. Physiochemical properties of fresh milk were determined …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor: 14557

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2010
  • Vedoucí: Ing. Jana Růžičková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

TESAŘOVÁ, Klára. Monitoring vybraných mléčných výrobků z kravského a kozího mléka v České republice. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin