Bc. Erika Rajchová
Bachelor's thesis
Sirupy - tekuté slazení
Syrups - liquid sweetening
Abstract:
Bakalářská práce s názvem Sirupy – tekuté slazení se zabývá tekutými sladidly, a to především přírodními sirupy. V úvodu je zmíněna historie používání tekutých sladidel. Práce uvádí základní definici sirupů a sladidel, jejich rozdělení a popsána je zde i legislativa. Část práce se podrobněji věnuje jednotlivým druhům sirupů a jejich složení. Dále se v textu pojednává o využití těchto sladidel v domácnostech …moreAbstract:
This bachelor thesis called Syrups - liquid sweetening deals with the use of liquid sweeteners, especially natural syrups. The introduction mentions the history of the use of liquid sweeteners. Individual chapters contain basic definitions of syrups and sweeteners, their distribution and legislation is also described here. The next section is devoted to each species of syrups and their composition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2020
Identifier:
https://is.muni.cz/th/mzdn9/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2020
- Supervisor: Mgr. Kamila Jančeková, Ph.D.
- Reader: Mgr. Veronika Suchodolová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Dietitian / Dietitian
Theses on a related topic
-
The history of skateboarding and the production of skateboards in connection with the processing of veneer in the USA
Martin SÝKORA -
Alternativní sladidla ve výživě člověka
Lucie Jáchimová -
Zavedení výrobku na trh - sirupy Essence
Blanka Martinů -
Technologie výroby ovocných a bylinných sirupů
Michaela Výletová -
Mikrobiologická stabilita ovocných sirupů
Filip Bucko -
Kvalitativní parametry vybraných sirupů v maloobchodní síti
Veronika Červinková