Využití méně známých druhů ovoce pro výrobu nápojů – Bc. Kristýna Oherová
Bc. Kristýna Oherová
Master's thesis
Využití méně známých druhů ovoce pro výrobu nápojů
Use of less common fruits for beverage processing
Abstract:
Diplomová práce byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie Zahradnické fakulty v Lednici.V literární části práce jsou definovány netradiční ovocné druhy a jejich zdravotní význam. V ostatních kapitolách je popsáno několik druhů netradičního ovocea možnosti jejich zpracování.V experimentální části jsou výsledky vyhodnocení plodů zimolezu, aronie a hlohu peřenoklaného v čerstvém stavu, hodnoty …moreAbstract:
The Master' s thesis was made on Department of Post-Harvest Technology of Horticulture Faculty in Lednice. In the first chapter is defineded less common fruits and their healthy benefits. The main information about less common fruits and their processing are desribed in the other chapters.The experimental part include information of fresh fruits - honeysuckle, black chokeberry, hawthorn and their antioxidant …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Dr. Ing. Anna Němcová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / field:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology
Theses on a related topic
-
Možnosti technologického zpracování méně známých ovocných druhů
Terezie Hotárková -
Možnosti technologického zpracování méně známých ovocných druhů
Sabina Hartmanová -
Možnosti zpracování plodů méně známých druhů ovocných dřevin
Jonáš Vachta -
Výroba ovocných vín z méně známých druhů
Robin Fojt -
Lisování olejů ze semen méně známých ovocných druhů
Gabriela Horníková -
Zhodnocení sortimentu školkařských výpěstků méně rozšířených ovocných druhů.
Stanislav Poppek -
Výroba nápojů z méně známých druhů ovoce
Šárka Hrabaňová -
Možnosti technologického spracovania menej známych ovocných druhov
Denis Nečas
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights