Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí školního věku – Simona KŮROVÁ
Simona KŮROVÁ
Bachelor's thesis
Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí školního věku
Milk and milk products in school-age children
Abstract:
Bakalářská práce pojednává o mléku a mléčných výrobků jako součást výživy dětí mladšího školního věku. Práce se věnuje popisu a charakteristice mléčné stravy a výživy dětí. Součástí práce je i výzkumné šetření, které hodnotí pohled rodičů na mléčné produkty, jako součást výživy jejich dětí. Výsledky šetření vyhodnocují celkovou konzumaci produktů a jejich nejfrekventovanější zástupce.Abstract:
The bachelor thesis discusses milk and dairy products as part of the nutrition of younger school-age children. The thesis is devoted to the description and characteristics of the dairy diet and nutrition of children. The thesis also includes a research survey that assesses parents' views on dairy products as part of their children's diet. The results of the survey evaluate the overall consumption of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2024
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: PhDr. Mgr. Michal Svoboda, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KŮROVÁ, Simona. Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí školního věku. Plzeň, 2024. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Health education / VYTV20
Theses on a related topic
-
Kvalita života a tělesné složení rekreačně sportujících žen středního a staršího věku
Eva ŠTEFLÍKOVÁ -
Kvalita života a tělesné složení u dětí staršího školního věku v Děčíně a okolí
Ondřej RŮŽIČKA -
Vliv vybraných nutričních faktorů na metabolismus a kvalitu a složení mléka dojnic
Jan Mikyska -
Spektrální kvalita a ozářenost jako faktory ovlivňující složení, obsah a aktivitu vybraných nízkomolekulárních antioxidantů v listech ječmene jarního.
Radomír PECH -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová -
Porovnání produkčních a reprodukčních ukazatelů v konvenčním a ekologickém chovu dojnic v rámci jednoho podniku
Jiří Smažil -
Studium změn chemického složení a kvality kravského mleziva v závislosti na čase, věku plemenice a způsobu výživy v době stání na sucho
Martina Fröhdeová -
Význam mléka a mléčných výrobků ve výživě dětí předškolního věku
Barbora Zárubová