Růžena VAŠKOVÁ

Bakalářská práce

Změny ve struktuře lipidů při termické úpravě potravin a nutriční aspekty smažení

Changes in textures of lipids during food thermic modifications and frying nutritive aspects
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 8. 2009
Zveřejnit od: 24. 8. 2009
Identifikátor: 13423

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VAŠKOVÁ, Růžena. Změny ve struktuře lipidů při termické úpravě potravin a nutriční aspekty smažení. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 24. 08. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 24. 8. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.