Změny ve struktuře lipidů při termické úpravě potravin a nutriční aspekty smažení – Růžena VAŠKOVÁ
Růžena VAŠKOVÁ
Bakalářská práce
Změny ve struktuře lipidů při termické úpravě potravin a nutriční aspekty smažení
Changes in textures of lipids during food thermic modifications and frying nutritive aspects
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 8. 2009
Zveřejnit od: 24. 8. 2009
Identifikátor:
13423
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VAŠKOVÁ, Růžena. Změny ve struktuře lipidů při termické úpravě potravin a nutriční aspekty smažení. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 24. 08. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 8. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.