Organizace, rozvoj a specifika gastronomie ve vybrané zemi – Roksolana Nesmiyan
Roksolana Nesmiyan
Bakalářská práce
Organizace, rozvoj a specifika gastronomie ve vybrané zemi
Organization, development and specifics of gastronomy in selected country
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je seznámit čitatele s pojmem gastronomie a provést ho všemi důležitými aspekty společného stravování na Ukrajině, počínaje dějinami vzniku restauračního průmyslu, přes teoritické poznatky o formách stravování se zaměřením na komerční formu a její uplatnění na území Ukrajiny, až po rozbor specifikací trhu restauračního stravování a potřeb ukrajinského spotřebitele. Popis …víceAbstract:
The main aim of this thesis is to introduce to the reader the definition of gastronomy and to show him all the aspects of consumer food service in Ukraine beginning with the history of genesis of restaurant industry through the theoretical knowledges about its‘ forms, focusing on commercial industry of food services and its‘ application in Ukraine, providing the analysis of specifications of the market …víceKlíčová slova
The main aim of this thesis is to introduce to the readerr the definition of gastronomy and to show him all the aspects of consumer food service in Ukraine beginning with the history of genesis of restaurant industry through the theoretical knowledges about its‘ forms focusing on commercial industry of food services and its‘ application in Ukraine providing the analysis of specifications of the market and consummers needs in Ukraine. Description of current situation trends and curiosities can be the contribution to the side of Czech republic from both the informative and inspiring side. Gastronomy consumer food service restaurant chain fast-food motorest slow& casual Ukrajine.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11697/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
- Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Eliška Smotlachová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NESMIYAN, Roksolana. \textit{Organizace, rozvoj a specifika gastronomie ve vybrané zemi}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/4251j6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Alerting and signalling in case of fire. Assessment of necessary specifications on fire protection appliances within the scope of accessibility constructions for deaf and profoundly deaf people.
Marco Behrens -
Border Regions and the EU: The Role of INTERREG on the Cross-Border Integration Process in the Greater Region and in the Central European Region (Centrope) – A Comparison.
Nikolas Westenhoff -
The role of the capital market in the economic growth of Rwanda
Ishimwe Sambwe Nicole -
Komponenty Instituce a Nabídky v agendě Praxe IS MU
Martin Kršák -
Aplikace pro seznámení v IS MU
Ján Kušnír -
Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
Sebastian Zahradník