Roksolana Nesmiyan

Bachelor's thesis

Organizace, rozvoj a specifika gastronomie ve vybrané zemi

Organization, development and specifics of gastronomy in selected country
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je seznámit čitatele s pojmem gastronomie a provést ho všemi důležitými aspekty společného stravování na Ukrajině, počínaje dějinami vzniku restauračního průmyslu, přes teoritické poznatky o formách stravování se zaměřením na komerční formu a její uplatnění na území Ukrajiny, až po rozbor specifikací trhu restauračního stravování a potřeb ukrajinského spotřebitele. Popis …more
Abstract:
The main aim of this thesis is to introduce to the reader the definition of gastronomy and to show him all the aspects of consumer food service in Ukraine beginning with the history of genesis of restaurant industry through the theoretical knowledges about its‘ forms, focusing on commercial industry of food services and its‘ application in Ukraine, providing the analysis of specifications of the market …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 8. 2013
  • Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Reader: Ing. Eliška Smotlachová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze