Roksolana Nesmiyan

Bakalářská práce

Organizace, rozvoj a specifika gastronomie ve vybrané zemi

Organization, development and specifics of gastronomy in selected country
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je seznámit čitatele s pojmem gastronomie a provést ho všemi důležitými aspekty společného stravování na Ukrajině, počínaje dějinami vzniku restauračního průmyslu, přes teoritické poznatky o formách stravování se zaměřením na komerční formu a její uplatnění na území Ukrajiny, až po rozbor specifikací trhu restauračního stravování a potřeb ukrajinského spotřebitele. Popis …více
Abstract:
The main aim of this thesis is to introduce to the reader the definition of gastronomy and to show him all the aspects of consumer food service in Ukraine beginning with the history of genesis of restaurant industry through the theoretical knowledges about its‘ forms, focusing on commercial industry of food services and its‘ application in Ukraine, providing the analysis of specifications of the market …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
  • Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
  • Oponent: Ing. Eliška Smotlachová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze