Elena Czigle
Bakalářská práce
Pokrmy připravované v jedné nádobě
Anotace:
Hlavním cílem práce je orientovat se na využitelnost tradičních jídel, která se připravují v jedné nádobě a prozkoumat prostřednictvím ankety nebo jiné metodiky jejich oblibu a uplatnění v současné gastronomii. Teoretická část práce se zabývá historií světových kuchyní na základě rešerše odborné literatury. V praktické části jsou zmapovaná tradiční jídla připravovaná v jedné nádobě, včetně uvedení …víceAbstract:
The main goal of the bachelor thesis is to focus on the usability of traditional dishes that are prepared in one container and explore through a survey or another methodology their popularity and application in contemporary gastronomy. The theoretical part of the thesis deals with the history of world cuisines on the basis of a research of specialised literature. The practical part maps traditional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Šustová, K.
23. 5. 2022
Czigle, E.
21. 4. 2022