Elena Czigle

Bakalářská práce

Pokrmy připravované v jedné nádobě

Anotace:
Hlavním cílem práce je orientovat se na využitelnost tradičních jídel, která se připravují v jedné nádobě a prozkoumat prostřednictvím ankety nebo jiné metodiky jejich oblibu a uplatnění v současné gastronomii. Teoretická část práce se zabývá historií světových kuchyní na základě rešerše odborné literatury. V praktické části jsou zmapovaná tradiční jídla připravovaná v jedné nádobě, včetně uvedení …více
Abstract:
The main goal of the bachelor thesis is to focus on the usability of traditional dishes that are prepared in one container and explore through a survey or another methodology their popularity and application in contemporary gastronomy. The theoretical part of the thesis deals with the history of world cuisines on the basis of a research of specialised literature. The practical part maps traditional …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.