Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů – Martin SEDLÁK
Martin SEDLÁK
Bachelor's thesis
Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů
Innovation of teaching materials for the subject Technology of food preparation
Abstract:
Cílem práce je provedení pedagogického výzkumu výuky odborného předmětu v době on-line distanční formy výuky během pandemie koronaviru SARS-CoV-2. Mnou vytvořená prezentace v programu PowerPoint spolu s pracovními listy a závěrečným testem na téma "Ryby - sladkovodní a mořské" byly v rámci on-line výuky ověřeny v samotné praxi na dvou středních odborných školách. V rámci výzkumu bylo provedeno dotazníkové …moreAbstract:
The aim of the work is to perform pedagogical research of teaching a specialized subject during the online distance form of teaching during the pandemic of the coronavirus SARS-CoV-2. The PowerPoint presentation I created together with the worksheets and the final test on the topic "Fish - freshwater and marine" were verified in practice in the actual practice at two secondary vocational schools. As …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 7. 2021
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Date of defence: 24. 8. 2021
- Supervisor: Mgr. Radim Štěpánek, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
SEDLÁK, Martin. Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů. Ostrava, 2021. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaUniversity of Ostrava
Pedagogical FacultyBachelor programme / field:
Specialization - Pedagogy / Teaching Specialist Subjects
Theses on a related topic
-
Příprava učitele odborného výcviku kuchař - číšník na výuku předmětu Technologie přípravy pokrmu
Jana Pischová -
Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole
Martin STÝBLO -
Řešení problematiky obsahu výuky technologie přípravy pokrmů pro obor kuchař - číšník
Jana Pytelová -
Řešení problematiky výuky technologie přípravy pokrmů u slavnostních rautů
Lenka Doležalová -
Technologie přípravy pokrmů ve škole pro tělesně postižené žáky
Kamila Kroupová -
Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví
Miloš Komínek -
Výuka přípravy pokrmů a její technologie na Praktické škole
Kateřina Jirsová -
Tvorba a uplatnění ŠVP pro předmět Technologie přípravy pokrmů na hotelové škole v Brně
Miloš Komínek