Martin SEDLÁK

Bachelor's thesis

Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů

Innovation of teaching materials for the subject Technology of food preparation
Abstract:
Cílem práce je provedení pedagogického výzkumu výuky odborného předmětu v době on-line distanční formy výuky během pandemie koronaviru SARS-CoV-2. Mnou vytvořená prezentace v programu PowerPoint spolu s pracovními listy a závěrečným testem na téma "Ryby - sladkovodní a mořské" byly v rámci on-line výuky ověřeny v samotné praxi na dvou středních odborných školách. V rámci výzkumu bylo provedeno dotazníkové …more
Abstract:
The aim of the work is to perform pedagogical research of teaching a specialized subject during the online distance form of teaching during the pandemic of the coronavirus SARS-CoV-2. The PowerPoint presentation I created together with the worksheets and the final test on the topic "Fish - freshwater and marine" were verified in practice in the actual practice at two secondary vocational schools. As …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 7. 2021
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 8. 2021
  • Supervisor: Mgr. Radim Štěpánek, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

SEDLÁK, Martin. Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů. Ostrava, 2021. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta