Tomáš LUBLINSKÝ

Bachelor's thesis

Les dénominations autochtones des ingredients et des produits dans la cusine martiniquaise

Original ingredient and product names of Martinique cuisine
Abstract:
The purpose of this bachelor's thesis, which was titled ? The names of original ingredients and products of the traditional cuisine of Martinique ?, is to bring the readers closer to this faraway island, its culture, tradition and especially the language spoken on the island. We're going to explore the peculiarities of the French, used in this region, original expressions still found in this language …more
Abstract:
Cílem této bakalářské práce, která je pojmenována ? Autochtonní pojmenování ingrediencí a produktů v martinické kuchyni ?, je přiblížit čtenáři řeč, kterou se mluví na tomto ostrově. Především Vás seznámíme se zvláštnostmi francouzštiny, která je užívána v tomto regionu, původní pojmenování, která se stále v této řeči vyskytují. Hlavním cílem této práce je také vysvětlit neobvyklé termíny a výpůjčky …more
 
 
Language used: French
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2014
Accessible from:: 14. 4. 2014

Thesis defence

  • Supervisor: Mgr. Jana Brňáková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

LUBLINSKÝ, Tomáš. Les dénominations autochtones des ingredients et des produits dans la cusine martiniquaise. Ostrava, 2014. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.4.2014

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 14. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta

University of Ostrava

Faculty of Arts

Bachelor programme / field:
Philology / French for Business

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.