Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa – Tereza Novotná
Tereza Novotná
Bachelor's thesis
Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
Weight loss during technological processing of pork
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá hmotnostními ztrátami, které vznikají během různých metod technologického opracování vepřového masa. Úvodní část je zaměřena na chemické složení masa a jeho technologické vlastnosti. Druhá část se zabývá použitím různých metod tepelného opracování, kdy pomocí různých autorů, kteří tuto problematiku studovali, byly zjištěny hmotnostní úbytky, které vznikají během tepelných …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with weight losses which are created during various method of technological treatment of pork. The introductory part deals is chemical composition of meat anod its technological qualities. The second part deals with use of various method heat tre-atment where with help of various authors, who studies this issue, were found weight losses which are created during heat treatment …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2020
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Novotná, Tereza. Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
Libor Marčík -
Gastronomie v rozvoji venkovských oblastí - případová studie území MAS Horní Pomoraví
Hana Průšová -
UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASA
Gabriela Mati -
Vyučovací metody v práci učitele praktického vyučování v oboru gastronomie
Zdeněk Dřínovský -
Maso ve výživě člověka
Vendula Popelková -
VÝZNAM A VYUŽITÍ PŠTROSÍHO MASA V ČESKÉ GASTRONOMII
Jana Hrabovská