Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa – Tereza Novotná
Tereza Novotná
Bakalářská práce
Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
Weight loss during technological processing of pork
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá hmotnostními ztrátami, které vznikají během různých metod technologického opracování vepřového masa. Úvodní část je zaměřena na chemické složení masa a jeho technologické vlastnosti. Druhá část se zabývá použitím různých metod tepelného opracování, kdy pomocí různých autorů, kteří tuto problematiku studovali, byly zjištěny hmotnostní úbytky, které vznikají během tepelných …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with weight losses which are created during various method of technological treatment of pork. The introductory part deals is chemical composition of meat anod its technological qualities. The second part deals with use of various method heat tre-atment where with help of various authors, who studies this issue, were found weight losses which are created during heat treatment …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Novotná, Tereza. Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
Libor Marčík -
Gastronomie v rozvoji venkovských oblastí - případová studie území MAS Horní Pomoraví
Hana Průšová -
UPLATNĚNÍ SKOPOVÉHO A JEHNĚČÍHO MASA
Gabriela Mati -
Vyučovací metody v práci učitele praktického vyučování v oboru gastronomie
Zdeněk Dřínovský -
Maso ve výživě člověka
Vendula Popelková -
VÝZNAM A VYUŽITÍ PŠTROSÍHO MASA V ČESKÉ GASTRONOMII
Jana Hrabovská