Bc. Claudia Žitňáková

Diplomová práce

Alternatívna gastronómia

Alternative gastronomy
Abstract:
The dissertation deals with the issue of alternative eating. It clarifies its basic forms, points to these forms as a trend in gastronomy and explains the basic reasons for moving to one of the alternative directions in diet. Consumers' interest in gastronomic establishments with one of these directions and their success in the Czech Republic are also surveyed.
Abstract:
Diplomová práca sa venuje problematike alternatívneho stravovania. Objasňuje jeho základné formy, poukazuje na tieto formy ako na trend v gastronómií a vysvetľuje základné dôvody prechodu na jeden z alternatívnych smerov v stravovaní. Zisťovaný je tiež záujem spotrebiteľov o gastronomické zariadenia s jedným z týchto smerov stravovania a ich úspešnosť v Českej republike.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/iwkn6/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví