Bc. Lucie Synková

Diplomová práce

Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů

Rheological properties of plain yoghurts with various fat content
Anotace:
Tato diplomová práce Reologické vlastnosti různě tučných bílých jogurtů se v teoretické části zaměřuje na základní přehled fermentovaných mléčných výrobků. Pozornost je věnována především problematice bílých jogurtů. Je popsána výroba, složení, význam konzumace jogurtů a skladování jogurtů a jejich trvanlivost. V další části teoretické sekce jsou popsány reologické vlastnosti potravin.Cílem praktické …více
Abstract:
This diploma thesis Rheological properties of plain yoghurts with various fat content is aimed in its theoretical part on the basic summary of fermented milk products. It is focused mainly on yoghurts, especially plain yoghurts. The manufacture, composition, nutritional and health benefits, storage and shelf-life of yogurts is described. In the next chapter are described rheological properties of foods …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Vojtěch Kumbár, Ph.D.
  • Oponent: Jana Pokorná, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta