Lucie Hánová

Bakalářská práce

Motivation der Arbeiter in der Gastronomie nach der Coronavirus-Pandemie

Abstract:
This work explains the basic terms of motivation. Employers' motivational techniques and employee motivational factors are included. The next section presents selected gastronomic companies, which examines the motivation of employees to work and the impact of the coronavirus pandemic on the operation of the entire company. Finally, the questionnaire, which was distributed among the employees of the …více
Abstract:
V této práci jsou vysvětleny základní termíny motivace. Jsou zde zahrnuty motivační techniky zaměstnavatelů a motivační faktory zaměstnanců. V další části jsou představeny vybrané gastronomické podniky, ve kterých je zkoumána motivace zaměstnanců k práci a dopad pandemie koronaviru na chod celého podniku. Nakonec je vyhodnocen dotazník, který byl rozdán mezi zaměstnance zmíněných podniků.
 
 
Jazyk práce: němčina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: PhDr. Helena Jaklová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hánová, Lucie. Motivation der Arbeiter in der Gastronomie nach der Coronavirus-Pandemie. Pardubice, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofická