Inovace jako nástroj konkurenceschopnosti podniku – Bc. Tereza Červinková
Bc. Tereza Červinková
Diplomová práce
Inovace jako nástroj konkurenceschopnosti podniku
Innovation as a tool of business competitiveness
Anotace:
Tématem této diplomové práce je analýza konkurenceschopnosti na základě navržených inovací u vybraného podniku, kterým je restaurační zařízení XYZ. Teoretická část práce je zaměřena na vymezení základních pojmů dané problematiky, klasifikaci trendů v gastronomických zařízení a představení aspektů marketingové komunikace. Získané poznatky jsou využity v praktické části práce, kde jsou navrženy konkrétní …víceAbstract:
The topic of this thesis is the analysis of competitiveness based on the proposed innovations in a selected company, which is a restaurant XYZ. The theoretical part of the work is focused on defining the basic concepts of the problem, the classification of trends in gastronomic facilities and the introduction of aspects of marketing communication. The acquired knowledge is used in the practical part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/ibpwx/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2021
- Vedoucí: Ing. Bc. Jiří Mihola, CSc.
- Oponent: Ing. Patricia Jakešová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie
Anastasiia Sytnikova -
Konkurenceschopnost podniku
Simona Hereitová -
Konkurenceschopnost v gastronomii
Petr Mitlehner -
Konkurenceschopnost firem v oblasti služeb
Jana Partlová -
Zhodnocení konkurenceschopnosti malého podniku v oblasti gastronomie
Barbora Nárožná -
Spa and wellness services provided by selected resort hotels - impact on the competitiveness of particular complex
Daria Soldatenkova -
Konkurenceschopnost podniků v oblasti služeb
Barbora Netolická -
Spa and wellness services provided by selected resort hotels - impact on the competitiveness of a particular complex
Dana Novikava