Faktory ovlivňující postmortální zrací procesy vepřového masa. – Štěpán Zajíček
Štěpán Zajíček
Bachelor's thesis
Faktory ovlivňující postmortální zrací procesy vepřového masa.
Evaluation of effects on postmortem meat quality.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 4. 2014
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jaroslav Čítek, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ZAJÍČEK, Štěpán. \textit{Faktory ovlivňující postmortální zrací procesy vepřového masa.}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2014. Available from: https://theses.cz/id/4gjjsh/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
null
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights