Konkurenceschopnost podniku v osobních službách – Monika Pichlová
Monika Pichlová
Bachelor's thesis
Konkurenceschopnost podniku v osobních službách
Competitiveness enterprise in personal service
Abstract:
Práce je zaměřena v teoretické části na popis cestovního ruchu, hotelnictví a ubytovací zařízení, dále na konkurenci a konkurenceschopnost. V praktické části jsou popsány dva konkurenční hotely, které jsou navzájem porovnány a hodnoceny.Abstract:
The bachelor thesis consists of the two main parts – theoretical and practical. The theoretical part is aimed at tourism, hotel business and accommodation facilities description. The practical part describes two competing hotels which are compared and evaluated to each other.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12726/vsh_b_b1/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2015
- Supervisor: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
- Reader: Ing. Eliška Smotlachová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Projekt zvýšení počtu turistů ve vybraném ubytovacím zařízení v mikroregionu Lašská brána Beskyd
Aneta Brožová -
Marketingová strategie ubytovacího zařízení
Tereza BERÁNKOVÁ -
Role of intercultural communication in hospitality industry: Swiss hospitality meeting the culture of the Gulf State
Vazifa Imanova -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Společensky odpovědný cestovní ruch v Plzeňském kraji
Kateřina Švábová -
Entrepreunership in the hospitality industry after the financial crisis
Melánie Pospíšilová -
Japonská etika a její vliv na hotelnictví a cestovní ruch
Šárka Roubíčková -
Incentivní cestovní ruch z pohledu hotelu
Hugo Jandl