Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování – Michaela PEČENKOVÁ, DiS.
Michaela PEČENKOVÁ, DiS.
Bakalářská práce
Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování
Application of the project Healthy School Canteen in school meals practice
Anotace:
V bakalářské práci jsme se zaměřili na rozdíly v kvalitě a pestrosti stravy podávané ve školních jídelnách. V teoretické části se věnujeme čtyřem hlavním kapitolám. Zabýváme se historií a současností školního stravování. Podrobněji představíme projekt Zdravá školní jídelna a seznámíme s jeho jednotlivými kritérii. V poslední kapitole se budeme zabývat registrací školní jídelny do projektu Zdravá školní …víceAbstract:
This bachelor's work is concentrated on the differences in the quality and variety of the food which is served in school canteens. There are four principal chapters in the theoretical part of the work. We deal with the school catering history and present. We introduce the project Healthy School Canteen in details and inform about its particular criteria. The last chapter is dedicated to the registration …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Weberová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PEČENKOVÁ, Michaela. Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování. Plzeň, 2020. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studiíVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta zdravotnických studiíBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Asistent ochrany a podpory veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Tvorba a realizace výukové pomůcky pro učební obor Autoelektrikář
Petr Semerád -
Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet
Klára VAŇKOVÁ -
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
Pavel Koranda -
Srovnání nutriční úrovně stravy na vybraných základních školách okresu Hodonín
Matěj Tychtl -
Zhodnocení a porovnání pestrosti stravy podávané v městských a vesnických školních jídelnách
Hana FIALOVÁ -
Doplňky stravy pro sportovce
Kamil Šín -
Nutričná analýza zloženia stravy a energetického príjmu vrcholových plavcov
Ivana Šuleková -
Problematika bezlepkového stravování ve školních jídelnách
Anna Brábníková