Michaela PEČENKOVÁ, DiS.

Bachelor's thesis

Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování

Application of the project Healthy School Canteen in school meals practice
Abstract:
V bakalářské práci jsme se zaměřili na rozdíly v kvalitě a pestrosti stravy podávané ve školních jídelnách. V teoretické části se věnujeme čtyřem hlavním kapitolám. Zabýváme se historií a současností školního stravování. Podrobněji představíme projekt Zdravá školní jídelna a seznámíme s jeho jednotlivými kritérii. V poslední kapitole se budeme zabývat registrací školní jídelny do projektu Zdravá školní …more
Abstract:
This bachelor's work is concentrated on the differences in the quality and variety of the food which is served in school canteens. There are four principal chapters in the theoretical part of the work. We deal with the school catering history and present. We introduce the project Healthy School Canteen in details and inform about its particular criteria. The last chapter is dedicated to the registration …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Petra Weberová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

PEČENKOVÁ, Michaela. Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování. Plzeň, 2020. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta zdravotnických studií

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta zdravotnických studií
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/