Bc. Denisa Grillová

Bakalářská práce

Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy

quality of smoked products regarding soft salami
Anotace:
Bakalářská práce byla zaměřena na komparaci kvality měkkých salámu. Cílem této práce bylo porovnat kvalitu salámu gothajského, šunkového a junior u čtyř vybraných firem na českém trhu. Mezi firmy byly zařazeny Kostelecké uzeniny a.s. Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s., Řeznictví a uzenářství Jan Vrábík a Emamaso, s.r.o. Kvalita byla posuzována na základě procentuálního obsahu masa a obsahu aditivních …více
Abstract:
This bachelor thesis was focused on comparing the quality of soft salami. The aim of this work was to compare the quality of “gothaj”, “šunka” and “junior” salami in four selected companies on the Czech market. The following companies were included Kostelecké uzeniny a.s. Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s., Řeznictví a uzenářství Jan Vrábík and Emamaso, s.r.o. Quality was assessed based on meat percentage …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/r02so/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví