Bc. Tereza Nedvědová

Bachelor's thesis

Zdravé stravování v současné společnosti

Healthy Dining in the Current Society
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku zdravé životosprávy a specifika stravování jedinců s různými dietami a potravinovými intolerancemi. Zdravé stravování v dnešním světě začíná růst na popularitě, avšak jen málokdo tuší, co se pod tímto pojmem skrývá. Cílem je identifikovat specifika ve stravování vybraných skupin osob se zaměřením na vybrané typy diet a intolerancí jedinců. Dotazník …more
Abstract:
This bachelor thesis is focused on the issue of healthy lifestyle and specifics of eating of individuals with different diets and food intolerances. Healthy eating is starting to grow in popularity in today's world, but few people know what is hidden under this term. The aim is to identify the specifics in the diet of selected groups of people, focusing on selected types of diets and food intolerances …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 11. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 2. 2024
  • Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management