Zdravé stravování v současné společnosti – Bc. Tereza Nedvědová
Bc. Tereza Nedvědová
Bachelor's thesis
Zdravé stravování v současné společnosti
Healthy Dining in the Current Society
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku zdravé životosprávy a specifika stravování jedinců s různými dietami a potravinovými intolerancemi. Zdravé stravování v dnešním světě začíná růst na popularitě, avšak jen málokdo tuší, co se pod tímto pojmem skrývá. Cílem je identifikovat specifika ve stravování vybraných skupin osob se zaměřením na vybrané typy diet a intolerancí jedinců. Dotazník …moreAbstract:
This bachelor thesis is focused on the issue of healthy lifestyle and specifics of eating of individuals with different diets and food intolerances. Healthy eating is starting to grow in popularity in today's world, but few people know what is hidden under this term. The aim is to identify the specifics in the diet of selected groups of people, focusing on selected types of diets and food intolerances …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 11. 2023
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/gzi5y/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 2. 2024
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Prevalence potravinové intolerance a alergie u dospělé populace ČR
Marta CHUDOBOVÁ TVRDÍKOVÁ -
Prevalence potravinové intolerance a alergie u dospělé populace
Leona CINEROVÁ -
Potravinové alergie a intolerance a jejich dopad na život člověka.
Vendula BÍLKOVÁ -
Intolerance laktosy a její vliv na lidské zdraví
Lada Stiborová -
Míra naděje, deprese, úzkosti a stresu u osob s potravinovou intolerancí
Kamila KUNICKÁ -
Potravinová intolerance se zaměřením na výrobky z mléka a sóji
Lucie Vyvážilová -
Výběr potravin a stravování osob s laktózovou intolerancí
Veronika Šorsáková -
An analysis of the differences between the advertisements of health and nutrition-related products addressed at adults and children
Lucie HALTOFOVÁ