ADAMUSOVÁ, Sandra. \textit{Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/4nxs18/.
ADAMUSOVÁ, Sandra. <i>Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/4nxs18/.
ADAMUSOVÁ, Sandra. Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/4nxs18/.
@misc{Adamusova2024thesis,
AUTHOR = "Adamusová, Sandra",
TITLE = "Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik [online]",
YEAR = "2024 [cit. 2024-10-17]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/4nxs18/",
}
@misc{Adamusova2024thesis,
AUTHOR = {Adamusová, Sandra},
TITLE = {Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik},
YEAR = {2024},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/4nxs18/},
URL_DATE = {2024-10-17},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Adamusová
| jméno = Sandra
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv snižování obsahu soli na senzorickou kvalitu játrových paštik
| url = https://theses.cz/id/4nxs18/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2024
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-17
| poznámka =
| jazyk =
}}