Pavlína CHMELAŘOVÁ

Bachelor's thesis

Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů

Food safety knowledge by food handlers
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo zjistit a zhodnotit úroveň znalostí hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů. Práce byla rozdělena na dvě části. První část - teoretická, se zabývala platnou právní úpravou, která stanovuje pravidla a povinnosti pro stravovací provozy a jejich zaměstnance. Dále v ní najdeme vysvětlené základní pojmy související s danou problematikou. Součástí teoretické části …more
Abstract:
The aim of the bachelor thesis was to determine and evaluate the level of knowledge of hygiene minimum for food handlers. The thesis was divided into two parts. The first part, theoretical, dealt with the valid legislation, which sets rules and obligations for catering operations and their employees. In addition, we find the explained basic concepts related to the issue. The theoretical part also includes …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 29. 6. 2020
  • Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

CHMELAŘOVÁ, Pavlína. Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů. Ostrava, 2020. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta