Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů – Pavlína CHMELAŘOVÁ
Pavlína CHMELAŘOVÁ
Bachelor's thesis
Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů
Food safety knowledge by food handlers
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo zjistit a zhodnotit úroveň znalostí hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů. Práce byla rozdělena na dvě části. První část - teoretická, se zabývala platnou právní úpravou, která stanovuje pravidla a povinnosti pro stravovací provozy a jejich zaměstnance. Dále v ní najdeme vysvětlené základní pojmy související s danou problematikou. Součástí teoretické části …moreAbstract:
The aim of the bachelor thesis was to determine and evaluate the level of knowledge of hygiene minimum for food handlers. The thesis was divided into two parts. The first part, theoretical, dealt with the valid legislation, which sets rules and obligations for catering operations and their employees. In addition, we find the explained basic concepts related to the issue. The theoretical part also includes …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Date of defence: 29. 6. 2020
- Supervisor: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
CHMELAŘOVÁ, Pavlína. Znalosti hygienického minima u pracovníků stravovacích provozů. Ostrava, 2020. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Specialization in Health Service / Nutritional Therapist
Theses on a related topic
-
Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování sladkovodních ryb.
Jiří SMOLA -
Faktory ovlivňující dodržování zásad osobní hygieny
Barbora TUNKOVÁ -
Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
Pavlína ŠIMÍKOVÁ -
Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
Jakub KOTŮLEK -
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ