Bioaktivní látky v mléce přežvýkavců a metody jejich stanovení – Marie Pettíková
Marie Pettíková
Bakalářská práce
Bioaktivní látky v mléce přežvýkavců a metody jejich stanovení
Bioactive compounds of ruminant milk and methods of their determination
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PETTÍKOVÁ, Marie. \textit{Bioaktivní látky v mléce přežvýkavců a metody jejich stanovení}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/4sjcc4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva