Falšování výrobků na bázi ovoce, metody autentikace – Bc. Michaela Podestátová
Bc. Michaela Podestátová
Bakalářská práce
Falšování výrobků na bázi ovoce, metody autentikace
Adulteration of fruit based products, methods of authentication
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PODESTÁTOVÁ, Michaela. \textit{Falšování výrobků na bázi ovoce, metody autentikace}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/4vt7wl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.