Bc. Vroblová Vroblová

Bachelor's thesis

Gurmánský cestovní ruch na Brněnsku

Gourmet tourism in the Brno region
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá popisem Gurmánského cestovního ruchu na Brněnsku. Cílem bakalářské práce je popsat gastronomii v regionu Brněnsko, tradiční regionální pokrmy, potraviny, nápoje, původní suroviny, regionální výrobky spojené s gastronomií. Práce se věnuje turistickým atraktivitám spojeným se stolováním, konzumací, gastronomickým zážitkům a gastronomickým zařízením s odkazem na kulinární dědictví …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with the description of Gourmet tourism in Brno. The aim of the bachelor thesis is to describe gastronomy in the Brno region, traditional regional dishes, food, drinks, original raw materials, regional products associated with gastronomy. The thesis is devoted to tourist attractions associated with dining, consumption, gastronomic experiences and gastronomic facilities with …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 5. 2022
  • Supervisor: Mgr. Alexandr Burda
  • Reader: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Silesian University in Opava

Faculty of Philosophy and Science in Opava

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism