Veronika Bloudková

Bakalářská práce

Problematika propagace násadních kvasnic v minipivovaru

The issue of promotion of pitching yeast at microbrewery
Anotace:
Bakalářská práce je cílena na problematiku propagace kvasinkových kmenů využitelných při výrobě piva. V jednotlivých kapitolách se zabývám popisem a charakteristikou pivovarských kvasinek, jejich využitím a odlišnostmi mezi rody, dále propagací kvasnic a problematikou v laboratorní a provozní fázi, je popsána propagační stanice a její náležitosti, zmíněny pracovní postupy, které jsou užívány. Další …více
Abstract:
Bachelor thesis is focused on the issue of promotion yeast strains usable in the production of beer. The chapters deal with the description and characteristics of brewer's yeast, their use and differences between the genders, as well as the promotion of yeast and issues in the laboratory and operational phase, described promotional station and its requirements, mentioned workflows that are used. Another …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 50bw2h 50bw2h/2
15. 4. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
15. 4. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.