Důkaz vybraných druhů červeného ovoce v potravinách rostlinného původu pomocí multiplex PCR a instrumentálních metod – Natálie Vybíralová
Natálie Vybíralová
Bakalářská práce
Důkaz vybraných druhů červeného ovoce v potravinách rostlinného původu pomocí multiplex PCR a instrumentálních metod
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 8. 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VYBÍRALOVÁ, Natálie. \textit{Důkaz vybraných druhů červeného ovoce v potravinách rostlinného původu pomocí multiplex PCR a instrumentálních metod}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/50o1jt/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Bakalářský studijní program:
Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Skopal, M.
23. 12. 2021