Analýza lokálního potravinového stánku z environmentálního, sociálního a ekonomického hlediska: případová studie mobilní prodejny s ovocem a zeleninou – Eva Rusňáková
Eva Rusňáková
Master's thesis
Analýza lokálního potravinového stánku z environmentálního, sociálního a ekonomického hlediska: případová studie mobilní prodejny s ovocem a zeleninou
Determining the Environmental, Social and Economic Impacts of a Local Food Market Stall: a Case study of the Veg Van
Abstract:
Zvyšování nabídky a poptávky po lokální a sezónní produkci ovoce a zeleniny představuje jednu z možných strategií na splnění zdravotních a environmentálních cílů stanovených britskou vládou. Renovovaný mlékárenský vůz Veg Van začal v londýnském předměstí Sutton prodávat lokální produkci ovoce a zeleniny, jako součást projektu One Planet Food. Záměrem tohoto projektu, vedeného místními charitami, je …moreAbstract:
Increasing the supply and demand of fruit and vegetables that are produced locally and in season presents a possible strategy to meet UK government health and environmental objectives. In the London Borough of Sutton, a renovated milk float called the Veg Van has begun selling locally produced fruit and vegetables, aiming to increase the consumption of local and seasonal produce, as a part of the One …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 3. 2011
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Gabriela Červená
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
RUSŇÁKOVÁ, Eva. \textit{Analýza lokálního potravinového stánku z environmentálního, sociálního a ekonomického hlediska: případová studie mobilní prodejny s ovocem a zeleninou}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2011. Available from: https://theses.cz/id/50pl7o/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme:
null
Theses on a related topic
-
Communication education strategy to reduce food waste at the consumer level with a focus on fruit and vegetables
Anna Bambasová -
Thai underutilized fruit and vegetable species as a potential sources of antioxidants, minerals and vitamins: a literature review
Kateřina Berková -
Porovnání obsahu vitaminu C a dusičnanů v zelenině z farmářských trhů a supermarketu
Tereza Dupalová -
Farmářské trhy pohledem spotřebitelů
Lucie HNÍDKOVÁ -
Porovnání obsahu vitaminu C a dusičnanů v zelenině z farmářských trhů a supermarketu
Tereza Dupalová -
Sezónnost a produktový mix destinace Mikulovsko
Kateřina Sojková -
Hystereze nezaměstnanosti a sezónnost časových řad
Dominika Hustinová -
Sezónnost v oblasti trhu práce
Petra Zavřelová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights