Patrik Hajn

Bakalářská práce

Zefektivnění využívání surovin k přípravě pokrmů v hotelovém provozu

Raising effectiveness of using raw materials for preparing foods in hotel operations
Anotace:
Cílem bakalářské práce je minimalizovat výrobní náklady hotelu Maximus Resort optimalizací vstupních surovin. Teoretická práce vychází z teorie přípravy pokrmů, z nákupního marketingu, skladového hospodářství a z kalkulace cen ve stravovacím úseku. Praktická část je zaměřena na dotazníkové šetření spokojenosti hostů s podáváním hotelových snídaní a na analýzu jejich výrobních nákladů. Na základě výsledku …více
Abstract:
The aim of the bachelor's thesis is to minimize the production costs of the Maximus Resort hotel by optimizing input raw materials. The theoretical work is based on the theory of food preparation, purchasing marketing, warehouse management and price calculation in the catering sector. The practical part is focused on a questionnaire survey of guests' satisfaction with serving hotel breakfasts and on …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 5. 2023
  • Vedoucí: Ing. Zdeněk Málek, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.