Bc. Lenka SEIDLOVÁ

Bakalářská práce

Hygiena potravin

Food hygiene
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou hygieny potravin. Jsou zde popsány jednotlivé druhy kontaminace potravin a alimentární nákazy, které mohou způsobovat. Dále jsou zde řešeny kroky k udržení správné hygieny v jednotlivých fázích oběhu potravin a příslušná legislativa. Bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. První část je teoretická, druhá praktická. Teoretická část je zaměřena na podrobný …více
Abstract:
This bachelor's thesis is related to food hygiene. There are certain types of food contamination and disease, described in the thesis which they could caused. There are also sketched in ways of hygiene control in food industry on national, European and international level. Bachelor's thesis is divided into 2 parts - theoretical and practical. The aim of theoretical part is to describe in details individual …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2010
  • Vedoucí: doc. RNDr. Jana Říhová Ambrožová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SEIDLOVÁ, Lenka. Hygiena potravin. Ústí nad Labem, 2010. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta životního prostředí

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 23. 04. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta životního prostředí