Lukáš Krys
Bachelor's thesis
Stravovací návyky adolescentů
The eating habits of adolescents
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá stravovacími návyky u adolescentů na středních školách s gastronomickým zaměřením. V teoretické části jsou objasněny základní pojmy související s tématem – období adolescence, výživa adolescentů a složky výživy, potravní chování a stravovací návyky adolescentů. Teoretická práce dále popisuje prostředí ovlivňující stravovací návyky, pohybovou aktivitu adolescentů a jejich …viacAbstract:
The bachelor's thesis deals with the eating habits of adolescents in secondary schools with a focus on gastronomy. In the theoretical part, the basic concepts related to the topic are clarified - the period of adolescence, adolescent nutrition and components of nutrition, eating behavior and eating habits of adolescents. The theoretical work also describes the environment influencing the eating habits …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2023
- Vedúci: Ing. Marie Horáčková, Ph.D.
- Oponent: Michal Šimáně, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzděláváníMendel University in Brno
Institute of Lifelong LearningBachelor programme / odbor:
Specialisation in pedagogy / Teaching of practical subjects and vocational training
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací návyky dětí v předškolním věku
Zuzana Plchová -
Stravovací návyky žáků středních škol - v kontextu školního stravování
Petra Podhorníková -
Potravní ekologie švába argentinského (Blaptica dubia) (Blattodea)
Iuliia Ignateva -
Vliv edukace na stravovací zvyklosti v období adolescence
Petra Vytisková -
Obezita v období adolescence
Magda Taliánová -
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Elizaveta Kireeva -
Marketing Strategy of the Company in Terms of New Trends in Nutrition
Iryna Trylis