Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin – Bc. Alžběta Švingerová
Bc. Alžběta Švingerová
Diplomová práce
Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
Development and evaluation of the biscuits with added legumes
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠVINGEROVÁ, Alžběta. \textit{Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/53dc3b/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.