Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků – Veronika Stetsenko
Veronika Stetsenko
Bakalářská práce
Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
The effect of transglutaminase on the texture of fermented dairy products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STETSENKO, Veronika. \textit{Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/54tk6u/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.