Brněnské potravinové pouště: fikce či realita? – Bc. Dominik Kotala
Bc. Dominik Kotala
Diplomová práce
Brněnské potravinové pouště: fikce či realita?
Brno food deserts: fiction or reality?
Anotace:
Předmětem diplomové práce „Brněnské potravinové pouště: fikce či realita?“ je identifikace potravinových pouští ve městě Brně a nastínění možných řešení problematiky. První část práce je zaměřena na vývoj maloobchodu v České republice (Československu) spolu s teoretickým vysvětlením geografie maloobchodu. Druhá část práce poskytuje teoretické zarámování problematiky potravinových pouští. Ve třetí části …víceAbstract:
The goal of the submitted thesis: „Brno food deserts: fiction or reality?“ is identification of food deserts in Brno and outline of the possible solutions of issue. The firts part of thesis is focused on the progress of the retailing in the Czech republic (Czechoslovakia) and the theoretical explanation of the geography retailing. The second part provides theoretical determination of the food deserts …víceKlíčová slova
Maloobchod potravinová poušť potravinová oáza mobilita dostupnost supermarketu hypermarket spádová oblast zdravé a cenově dostupné potraviny geografie identifikace Retailing food deserts food oasis mobility availability of supermarket catchment area healthy and price available foodstuffs geography identification
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2016
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/o131g/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 6. 2016
- Vedoucí: doc. RNDr. Josef Kunc, Ph.D.
- Oponent: RNDr. Jaroslav Maryáš, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa
Práce na příbuzné téma
-
Syntéza makro- a mezoporézních nosičů připravených alkalickou aktivací aluminosilikátových složek a jejich následná modifikace
Zdeněk Tišler -
Konstrukce a automatizace provozu experimentálního laserového ablačního systému pro cenově dostupnou a konkurenceschopnou produkci nanočástic
Lukáš Zima -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Identifikace a analýza potravinových pouští ve venkovském prostoru
Šárka Jandorová -
Specifické potravinové pouště se zaměřením na potraviny pro speciální diety (případová studie Ostrava)
Vanda LEŽÁKOVÁ -
Hodnocení výskytu populačních frekvencí spádové oblasti Morava ve vybraných STR lokusech - využití pro paternitní a identifikační účely
Kateřina Čížková -
Identifikace a analýza potravinových pouští ve venkovském prostoru
Šárka Jandorová