Utilisation of brewers' spent yeast in protein powder product – Lukáš Polanka
Lukáš Polanka
Master's thesis
Utilisation of brewers' spent yeast in protein powder product
Abstract:
Industrial residues, often perceived as waste, have raised concerns regarding environmental contamination. In recent years, there has been a growing emphasis on repurposing these byproducts to create products with added value, promoting sustainability and reducing industrial waste. This work explores the potential of utilizing industrial residues, specifically focusing on spent brewers' yeast (SBY …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 5. 2024
- Vedúci: Diana Karina Baigts Allende, PhD.
- Oponent: Sandra Teresita Martín del Campo Barba, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POLANKA, Lukáš. \textit{Utilisation of brewers' spent yeast in protein powder product}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/597rn6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Food Quality and Processing of Agricultural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva