Kateřina Zámečníková

Bakalářská práce

Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii

Non-traditional Species of Exotic Fruit and Their Gastronomy Use
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá netradičními druhy exotického ovoce, jako je např. fej-choa, durian, rambutan apod. Je uveden původ jednotlivých druhů a jejich stručná charak-teristika. U vybraných druhů je uvedeno jejich chemické složení a samostatná kapitola je věnována využití tohoto ovoce v gastronomii. V této práci jsou také popsány citrusové plody, z nichž některé patří také mezi netradiční druhy …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with non-traditional types of exotic fruits, such as feijoa, durian, rambutan, etc. It describes the origin of individual species and their brief description. For selected species, chemical composition is mentioned and a separate chapter is devoted to the gastronomy use of this fruit. Also citrus fruits are described in this work; some of them be-long among non-traditional …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Petra Vojtíšková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Zámečníková, Kateřina. Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe