Zpracování příručky HACCP pro restaurační zařízení – Barbora Hořínková
Barbora Hořínková
Diplomová práce
Zpracování příručky HACCP pro restaurační zařízení
Processing of HACCP Manual for Restaurant
Anotace:
V mé diplomové práci se věnuji problematice jakosti v potravinářství. Blíže jsem se zaměřila na systém analýzy nebezpečí v potravinářském podniku, konkrétně v restauraci. Po zpracování teoretických východisk navazuji druhou částí, aplikační. V té samostatně vypracovávám příručku HACCP pro konkrétní restauraci.Abstract:
My graduate theses is dealing with the quality managment in food processing company issue, the analysis of hazards in restaurant factual. The first esemble is about teoretical theses, after that (in the second esemble) I prepared a hand book of HACCP for o concret restaurant.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/102026
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2014
- Vedoucí: Naděžda Klabusayová
- Oponent: Renáta Turková
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Greenwashing in food processing industry with special focus on Nestlé
Adéla Nevrlá -
Založení nového podniku
Václav Kotrbatý -
Strategická analýza konkrétního podniku
Petr Kolář -
Finanční analýza vybraného podniku z oblasti potravinářství
Tomáš Fiala -
Termická analýza a její využití v potravinářství
Klára Hrubá -
Analýza energetických procesů v potravinářství pomocí termovizních metod
Lukáš Urban -
Transformace právní formy rodinné restaurace Ventura Pub Evropák
Patrik Konopásek -
Podnikatelský záměr připravované restaurace Erie
Valerie Georgiyeva